Enquête – Wat is jouw weg naar gezondheid?

Om heel veel meer inzichten te krijgen in de achtergrond van mensen die kiezen voor alternatieve geneeswijzen, en meer te weten welke klachten er zijn, wil ik graag vragen of je je ervaring hier omtrent met mij wil delen?

 

Graag wil ik beter te begrijpen welke alternatieve geneeswijzen worden gebruikt en uitgeprobeert.
Omdat ik zelf al járen wissel tussen energetisch, spiritueel en fysieke genezingsproces, heb ik zelf heel veel uitgeprobeerd en ervaren voordat ik in staat was om mezelf van mijn (zogenoemd chronische) klachten te verlossen.

Klik voor meer… Video & Interview

Hiervoor ben ik heel dankbaar als je de komende 5 minuten een paar vragen in de enquête willen beantwoorden.

Je realiseert door de vragen ook hoe je dichter bij jouw droom kan komen.
Ik krijg daardoor beter inzicht in hoe ik mensen hun dromen dichter bij kan halen.