Start

De start van een nieuw bedrijf begin je niet zo maar. Nee, ik leefde er al jaren naar toe. Wel 5,5 jaar zo blijkt, en ze zijn omgevlogen.

Ik heb er een lieve peuter bij inmiddels, die naast mijn gezondheid de meeste tijd en aandacht kreeg. Mijn lieve steunende partner kwam daardoor wel eens op de achtergrond. Gelukkig is dat nu weer wat rechtgetrokken. Diploma op zak, bordje in de kamer en we kunnen van start.

Maar nu is het dan zo ver. Tijd om eens te doen wat je nu echt wilt. Dat is voor mij, mijn kennis delen en inzetten met als doel mensen te helpen, en de wereld een stukje mooier te maken. Om dit te doen moet je natuurlijk wel zichtbaar zijn, je verstoppen achter een gesloten deur, of werk afhouden zal weinig aan die zichtbaarheid bijdragen.

Als de tijd rijp is, dan zal t universum ook wel klanten sturen. Zo dacht ik. (Vooral met je bovenste chakra’s gedacht , dit ) . Het universum heeft natuurlijk ook iets nodig om mee te werken. Een website, kaartjes, folders, en zichtbaarheid.

Bij deze de zichtbaarheid.  Een echt Blog. Niet zo één op facebook, maar een echte. Hier blijven mijn gedachten bewaard, mijn raw food recepten, smoothies en sapjes, en de kennis die ik deel over fysieke en geestelijke gezondheid.
In de startblokken, motor starten en gaan… In het diepe.